img

Basın Odası

Zeren Group Holding 48. yaşını çalışanlarıyla kutladı

Temelleri 1973 yılında atılan Zeren Group, kuruluşunun 48. yıl dönümünü çalışanları ile birlikte sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde İstanbul Genel Merkezi’nde kutladı.

Zeren Group Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Mustafa Yiğit Zeren, “Bulunduğumuz tüm sektörlerde yolumuza emin adımlarla devam ediyor, gelişen ve güçlenen kadromuzla Türkiye’de ve dünyada varlığımızı pekiştiriyoruz. 2020 ve 2021’in ilk yarısında gerçekleştirdiğimiz girişimler ve yatırımlarla geleceğe güçlü bir şekilde adım atıyoruz.” dedi.

Zeren Group Onursal Başkanı Rıdvan Zeren’in de katılımıyla gerçekleşen, Türkiye’nin güçlü ve yerli markalarını bünyesinde bulunduran Zeren Group’un yıl dönümü töreninde en değerli varlığının insan kaynağı olduğuna vurgu yapıldı.

Zeren Group’un hedeflerine ulaşması için inancının, yeteneğinin ve insan kaynağının tam ve yeterli olduğunun altını çizen Zeren Group Onursal Başkanı Rıdvan Zeren, “Mutlu çalışanlara sahip olmanın, kurum içi terfi sisteminin, artan çalışma memnuniyetinin gücüne can-ı gönülden inanıyor, 48. yılımızı içtenlikle kutluyorum.” şeklinde konuştu.

docxfilePDF